Sigt efter månen og rammer du ikke, er du sikker på at lande blandt stjernerne.

Scanvo

Scanvo Lastbil AB är ett litet företag, sett till anställda och lokaler. Låga omkostnader innebär bl.a. att vi kan sätta priser som få, om överhuvudtaget någon, kan matcha i Sverige.

Toyota

Toyota Toyota forhandlerne og Toyota Danmark A/S har siden slutningen af 80'erne samarbejdet målrettet med at opbygge en servicekultur blandt alle medarbejderne, som ene og alene har som mål at sælge mange biler og have tilfredse kunder. Dette er lykkes, og Toyota fremstår i dag som det bilmærke med de mest tilfredse og loyale kunder.

Dorte Grann Fotografi

Reklamefotograf med flair for det sublime reklamefoto, bryllupsfotograf når bryllupsbilleder skal være uovertrufne, portrætfotografen der skaber det perfekte portrætfoto.

Poulsen Biler

Poulsen Biler ApS er en handelsvirksomhed med mere end 25 års erfaring med køb & salg af lastbiler & trailere i hele Verden, hovedsaglig Europa. Via et stort netværk af kontakter i Europa, er vi specialister til at finde den helt rigtige lastbil eller trailer til dig. Vort hovedsæde er lokaliseret i Padborg ved den Dansk / Tyske grænse.

Interplan

Interplan har gennem årene udviklet og opført boligprojekter til danskerne og opnået stor erfaring samt haft mange engagerede købere, der har været med til, at styrke vores viden om hvad boligmarkedet forventer og ønsker af os. Byggeri er vores kompetenceområder.

Dudal Webdesign

Få en komplet hjemmesideløsning - professionelt, funktionelt og billigt. Vi leverer desuden interaktive danmarkskort med regional, kommunal eller postnummer inddeling. Perfekt til at præsentere salgdata fra excel eller lignende på en visuelt spændende måde. Både til powerpoint og til hjemmesiden.

DASU

Dansk Automobil Sports Union (DASU) er hovedorganisation for al organiseret bilsport i Danmark. DASU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og Federation International de l’Automobil (FIA). Dansk Automobil Sports Union er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund (DIF), den internationale motorsportsorganisation, FIA, det internationale kartingforbund, CIK og det europæiske forbund for radiostyrede biler, EFRA.

Thermo Transit

Skal dine køle- og frostvarer fragtes sikkert og hurtigt mellem Skandinavien og resten af Europa? Så står THERMO-TRANSITS 400 topmoderne kølebiler klar.
Alle kender os som en pålidelig transportør af fersk fisk fra Norden til hele Europa - og af frugt og grønt retur fra Benelux og Sydeuropa. Alt sammen i eget system.

Lakspecialisten

LAKspecialistens arbejde og holdning til arbejdet er funderet omkring vores koncept: lakering — placering — sparring 

‘Lakering’ — Lakeringen af en bil er en proces, der kan deles ind i steps: Fra modtagelse, registrering og planlægning til klargøring, slutkontrol og aflevering…og alt det ind imellem. Du kan læse mere om de steps, som indgår i en lakering, under Lakering — step by step.

UniPro

Unipro er et dansk firma som i 1986 opfandt Laptimeren. Et teknologisk gennembruhar siden starten i 1986 udviklet og leveret banebrydende produkter til aktive racerkørere over hele verden.

I 2004 lancerede vi en helt ny produktlinie, sammen med en ny designprofil. Topmodellerne i den nye produktlinie er forberedt til mange fremtidige udvidelser, så vi sikrer vores kunder et stort udbytte af deres investering.d som siden har fundet vej fra gokarts til Champcar formel biler.

GenKnus

Genknus modtager og behandler beton, asfalt og teglaffald for genanvendelse til vejbygning og lign. Herudover modtages Rent træaffald, trærødder samt jord til kartering i vores jord-hotel.

Jakobs Cafe & Bar

Et stemningsfuldt fristed, der emmer af aktivitet, livsglæde og oplevelser for alle sanser. Vores restaurant er stedet for livsnyderen med hang til selvforkælelse og festligt samvær.

Der sker der altid noget hos os – året rundt. Med over 3.000 åbningsdage i træk, kan du altid regne med, at vi står klar til at tage imod dig, når du besøger Skagen.

Vi glæder os til at betjene og forkæle dig næste gang, du besøger Skagen. Byde på Live Musik, Diskotek med egen DJ og meget mere.

Lundgaard biler

Jysk Vandteknik

Tilbyder totalløsninger indenfor vandbehandling og vores ekspertise er industriel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren samt industrien. Via den rette rådgivning og de rette vandbehandlingsprodukter sikrer vi vores kunder en sundere drift, en sundere økonomi samt et sundere miljø. I samarbejde med vores forhandlere yder vi landsdækkende service hele døgnet –hele året - når du har brug for det.

Tegee-dan

Vi er Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje. Med stor faglighed og troværdighed har TEGEE-DAN i mere end 22 år serviceret landets største auto og transportselskaber med unikke plejeprodukter til alle former af køretøjer, fly og skibe. Fælles for alle produkterne er, at de er effektive, drøje i brug og opfylder alle miljø-bestemmelser. TEGEE-DAN er kvalitet og troværdighed til lands, til vands og i luften.

Sponsorer
Disse virksomheder støtter Lundgaard Racing
Lundgaard Racing · Mosetoften 11 · DK – 8722 Hedensted
Dudal Webdesign